Jövő Mobilitása Szövetség kérdőív

0

Tavaly decemberben mutatkozott be a nagyközönségnek a közelmúltban megalakult Jövő Mobilitása Szövetség. A szervezet célja a fenntartható közlekedési megoldások és innovációk bemutatása, népszerűsítése és fejlesztése, valamint az érintett hazai piaci szereplők szakmai szintű képviselete. A szövetséget 20 ismert nemzetközi és magyar cég alapította. 

Jövő Mobilitása Szövetség az iparági, valamint a hazai és nemzetközi szakmai érdekképviseleten túl a szabályozó hatóságokkal és az innovátorokkal szoros együttműködésben dolgozik az alternatív hajtású közlekedési megoldások elterjesztésén, elsősorban az elektromos autók és a mikromobilitási megoldások terén. Stratégiájukban kiemelt helyen szerepel a részvétel a szabályozás és a gyakorlat összehangolásában, az elektromos járművek otthontöltési feltételrendszerének kidolgozásában, a mindenki számára elérhető töltési infrastruktúra harmonizációjában, valamint a mobilitással kapcsolatos ösztönző- és támogatórendszerek kialakításában és továbbfejlesztésében. A Jövő Mobilitása Szövetség mindezeken túl a kutatás-fejlesztés támogatásában, a terület edukációjában, a fenntartható közlekedés-szervezésben, valamint az infrastrukturális adatmegosztásban és -szolgáltatásban is részt vállalna.

A Jövő Mobilitása Szövetség azon dolgozik, hogy az elektromos közlekedés mindannyiunké lehessen! Támogassa munkánkat véleményével, meglátásaival. Kérjük, Ön is csatlakozzon országos kutatásunkhoz és töltse ki 3 perces kérdőívünket! A kérdőív kitöltése önkéntes és anonim!

Az eredményeket a kutatás végeztével a www.jovomobilitasa.hu honlapon közzétesszük 2021. április 2-án.

Támogató
PR cikkek, támogatott tartalmak megjelenítése. Bővebb információ az admin kukac e-cars.hu e-mail címen kérhető.