A határidőnél is korábban elkezdődött a Polestar 2 kiszállítása!

0

Vírus ide, határidős csúszások oda, a Polestar hozza a róla kialakult képet, már ami a precizitást és a szervezettséget illet, hiszen az augusztusi rajtnál korábban el tudta kezdeni a Polestar 2 tisztán elektromos sportautó kiszállítását, illetve átadását a leendő tulajdonosoknak. Ez utóbbi történt most a vállalat göteborgi főhadiszállásán, egy előrendelő volt olyan szerencsés, hogy pár napja itt vehette át új autója kulcsait!

A fenti képeken a Sture Stensson nevű vásárló látható, amint instrukciókat kap új autójával kapcsolatban a Polestar egyik munkatársától! Az autó külsőjén látható szín neve Thunder, míg az utastér színezése Charcoal WeaveTech néven fut, Vegán-kompatibilis anyagokból, tehát semmilyen állati eredetű anyag nincsen az utasok körül.

„Már az első napon megrendeltem a saját Polestar 2-met. Ez az első elektromos autóm és a tetőmre telepített otthoni napelemrendszerem segítségével könnyedén fogom tudni majd tölteni a kocsit. Minden írott és online tesztet elolvastam már. Sok új autóm volt az évek alatt, de ezt a pillanatot vártam eddig a legjobban!”

A következő pár hétben Stenssont további előrendelő fogja követni Svédországban és Norvégiában, majd következnek a németországi, belgiumi, hollandiai és angliai vevők, akik minden bizonnyal már alig várják, hogy ők is átvehessék a kulcsokat! Az első szállítmány Polestar 2 már júniusban partot ért Európában és csak augusztusban akarták megkezdeni a kiszállításokat, de valamiért előbb el tudta indítani a folyamatot a Polestar.

Polestar 2

A márka növekedése pedig tovább folytatódik, hiszen hamarosan megnyílnak az első körös Polestar Spaces kirendeltségek, ahol az érdeklődők akár tesztvezetésen is kipróbálhatják a Polestar 2 tudását. Pontosabban 14 darab Kínában, Európában, majd Észak-Amerikában, melyeket további 50 ilyen követ majd, ráadásul 2020 végére ezeket fel is akarja építeni és elkezdeni üzemeltetni a Polestar. A Teslához hasonlóan a Polestar is azt a stratégiát követi, hogy a leendő vásárló online adja le rendelését otthonában, vagy segítséggel a Spaces kirendeltségek egyikén!

Elképzelt kép egy leendő Spaces kirendeltségről!

Árak tekintetében már tavaly év végén tudhatta minden érdeklődő, hogy mire számíthat az autó átvételénél, hiszen ekkor tette azokat nyilvánossá a márka Európában és Angliában. Németországban majd augusztusban lesz átvehető az első darab, a Düsseldorfban tervezett kirendeltség megnyitásával egyidőben.

Eriqo
Főállásban Informatikus kocka, de lelkében elkötelezett gamer, kütyü és immár e-autó rajongó!