Hogyan lesz 7-üléses Tesla Model Y?

0

A Tesla Model Y 2019 március 14-én mutatkozott be a nagyvilágnak, ami gyakorlatilag egy SUV szintre alakított Model 3, a külső szinte azonos és a beltérben is meghagyták a Model 3-ból már jól ismert típusjegyeket. További közös vonás, hogy a két modell 75 százalékban ugyan azokat az alkatrészeket használja, ezzel egyszerűsítették és talán gyorsítják majd a sorozatgyártást.

Ahogyan Gaben megírta, a Model Y felár ellenében hétüléses kivitelben is kérhető (3000 dollár), ám eddig valahogy nem volt egyszerű elképzelni, hogyan is férne be a kocsiba egy 3. üléssor. Ám most felkerült az internetre egy kicsit alaposabb szemlélő rövidke videója, amin látható, hogy talán mégiscsak esélyes az a 3. üléssor:

A fenti videó fényében valószínűsíthető, hogy ha lesz is opció a 3. sor ülésre, akkor oda nagy valószínűséggel leginkább gyereküléseket érdemes csak tenni!

Ide kattintva csatlakozhatsz a legnagyobb Magyar Tesla Club Facebook csoportunkhoz, ahol elmondhatod a véleményed. Vagy ha nincs Facebook fiókod akkor regisztrálj a megújult fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. „e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/

Eriqo
Főállásban Informatikus kocka, de lelkében elkötelezett gamer, kütyü és immár e-autó rajongó!