Hirdetés

Bemutatása után a Tesla Cybertruck valósággal felrobbantotta az internetet. Ha valamire erre lehet mondani, hogy megosztó. Vannak, akik azonnal beleszerettek a kinézetébe vannak, akik szerint egyszerűen borzasztó és van egy harmadik csoport, akik egy kis idő elteltével szerettek csak bele.

Norvégi igazságügy-minisztere is ebbe a harmadik csoportba tartozik saját bevallása szerint. Jøran Kallmyr, csütörtökön egy igencsak humoros posztban jelentette be, hogy ő is beállt a rendelők sorába:

Posztjában már előre elnézést kért feleségétől, ugyanis szerinte „egyszerűbb utólag bocsánatot kérni, mint előre engedélyt”. Az igazságügy-miniszter egyébként a mid-range Dual Motoros változatot rendelte meg  melynek hatótávolsága közel 500 kilométer, míg a 0-100 km/órás sprintet kevesebb, mint 5,0 másodperc alatt letudja. 

Hirdetés

A Nettavisen-nek tett nyilatkozatában beismerte „elsőre borzasztóan csúnyának látta, de időről időre egyre menőbb és menőbb lett”. Amikor pedig meglátta a demo videót, amiben a Ford F-150-al szerepelt, úgy gondolta: „Ez egy igazán fiús autó egy férfinek, aki épp életközepi válságban van. Szóval kell egy ilyen.”

A Cybertruck felépítése lehetővé teszi, hogy akár a rendfenntartásban is hasznát vegyék és ráadásul a lapos felületekre könnyen fel lehet ragasztani a rendőrségi matricákat. Kallmyr is megjegyezte, hogy az új Tesla megfelelő rendőrautó lenne „A jövő várhatóan az elektromos autóké… a jövőben talán a rendőrök is elektromos autókat vezethetnek”.

Az, hogy Norvégiában várhatóak-e a Cybertruck rendőrautók nem csak Jøran Kallmyr-on múlik, de azért az csak jelent valamit, ha az igazságügy-miniszternek ennyire tetszik.

Ide kattintva csatlakozhatsz a legnagyobb Magyar Tesla Club Facebook csoportunkhoz, ahol elmondhatod a véleményed. Vagy ha nincs Facebook fiókod akkor regisztrálj a megújult fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/

Hirdetés