Ahogyan azt október közepén elmondtuk, a kínai Gigafactory 3 megkapta a szükséges kormányzati jóváhagyásokat is a működéséhez, így ott az elmúlt hetekben valószínűleg lázas munka vette kezdetét, hogy minél előbb elérhessék a tervezett heti 3000 darab Model legyártását.

Hirdetés

Viszont ez a fent említett kormányzati jóváhagyás még nem elég a végleges működési engedélyhez, ehhez még be kell szerezni az úgynevezett “manufacturing certification”-t is. Amíg ez nincs kéznél, addig hivatalosan csak kísérleti gyártás (‘trial production’) folyhat a gyárban. De ez valószínűleg nem nagyon zavarja a Teslát abban, hogy addig is menjenek a gyártósorok, melyek gyümölcse már meg is van.

Az Alábbi drónfelvételt Jason Yang készítette a napokban, amin látszik hogy több, már készre gyártott Model 3 sorakozik a parkolóban:

Ide kattintva csatlakozhatsz a legnagyobb Magyar Tesla Club Facebook csoportunkhoz, ahol elmondhatod a véleményed. Vagy ha nincs Facebook fiókod akkor regisztrálj a megújult fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/