Elektromos repülő autót fejleszt a Porsche és a Boeing

0

A repülő autókról szövögetett álmok már régóta a fejünkben élnek, de nem hagyják nyugodni a különböző autógyártókat sem.

Most a Porsche az amerikai repülőgépgyártó Boeing segítségével alkotná meg az első ilyen modellt, melynek célja egy prémium légi közlekedési eszköz megvalósítása lenne.

A repülő autó megvalósítása több tényezőtől is függ. Például attól, hogy a most létrehozott közös vállalat – amelynek feladata a kereslet és a jövő piaci igényeinek meghatározása – milyen eredményre jut a kutatási folyamat befejezési után. Egyelőre nem tudni, hogy mikor láthatunk majd tisztábban az dologgal kapcsolatban, mindenesetre az biztos, hogy a fejlesztési folyamatok csak pozitív kutatási eredmények után kezdődhetnek meg.

A projekt még nagyon az elején jár, mindössze néhány renderképet tettek közzé a modellről. Amennyiben a projekt zöld jelzést kap, úgy néhány éven belül már látható eredményei is lehetnek a Porsche és a Boeing partneri megállapodásának.

Regisztrálj a fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!