Amikor 19 éve Laczkó Tamás főszervező létrehozta a Dental World-öt, még csak nem is sejtette, hogy milyen jövőt rejt e szakma számára az egyre gyorsuló idő. Remélték és bíztak a folyamatos fejlődésben, de elképzelni sem tudták azt a technológiai változást, amit azóta hozott a digitalizáció és a számítógépes alkalmazások széles köre.

Hirdetés

Akárcsak az autóiparban, ahol jelenleg egy áttörés küszöbén állunk!

Csütörtökön és pénteken, amikor végigtekintettünk a 3 napra felépült hatalmas kiállításon, az első gondolatunk az volt, hogy milyen összetett munkára, energiára volt szükség ahhoz, hogy a sokoldalú látogatói igényeknek eleget tudtak tenni a szervezők. Lenyűgöző a kiállítók nagy száma és a standok sokszínűsége, az érdeklődők sokasága. Szembesülhettünk a fogászati szakma rendkívül látványos eszköztárával, a digitális technika csodáival.

A kiállításra érkező látogatók és a fogászati szakma elitjei pedig szembesülhetnek egy másik újdonsággal, az elektromos autózás világával. Immáron második alkalommal képviseljük az elektromos autózás fejlődő technológiáját a három napos Dental World kiállításon, ahol hatalmas az érdeklődés az e-cars.hu standján.

A kiállításon megjelent az Universal Leasing két darab Tesla Model 3 Long Range modellel.

A Pappas Autó Magyarország elhozta a Mercedes-Benz legújabb tisztán elektromos modelljét az EQC-t, ezen kívül pedig egy plug-in hibrid E300de modellt és két darab tisztán elektromos smart-ot.

A Duna Autó a Nissan Leaf-en kívül egy Kia Niro-val és egy Plug-in hibrid Volvo XC 60-al képviselteti magát.

Regisztrálj a fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/