Flottakezelők jelentkezését is várja a Renault!

0

A saját felhasználású gépjárművásárlás mellett a másik nagy autófelvásárló erő a flottakezelő cégeknél van, akik a válás alatt is éltben tudták tartani egyes márkákat azzal, hogy jelentős mennyiséget rendeltek be bizonyos típusokból. Napjainkban pörög az autópiac, de nem lesz ez mindig így és talán pont erre gondoltak a Renault-nál, amikor elhatározták, a flottakezelők piacára is be akarnak lépni az elektromos meghajtásra vonatkozó megoldásaikkal.

A francia márkának van is mit felmutatni ezen a területen, hiszen már több, mint 10 éves tapasztalattal bírnak az e-autók piacán, legyen szó személyautóról, vagy éppen töltő-infrastruktúra telepítéséről és üzemeltetéséről.

A Renault ZOE éppen most újul meg és minden eddiginél kívánatosabb külső és belső tulajdonságokkal várja a vásárlókat. A Tesla Model 3 megérkezéséig piacvezető volt egész Európában, de azért most sem kell szégyenkeznie, hiszen a típus aránya 42,5 % a teljes európai e-autós flottában.

2019 – Renault ZOE

De a Groupe Renault nem csak személyautókat tud felkínálni flottakezelő partnereinek, hiszen áruszállító kategóriában ott van a Renault Kangoo Z.E., a Renault Master Z.E. és a ZOE kétüléses „van” változata is. Csak ez a három típus az európai kisárusszállító piac 2/3-át kiteszi jelenleg.

A terjeszkedés több lépésből fog megvalósulni, aminek első eleme az adott flottakezelő állományának és igényeinek felmérése. Ezt követően pedig a Renault komplett portfóliójából lesz mód választani, legyen szó tisztán elektromos, plug-in hibrid, mild-hibrid járművekről. Természetesen a szükséges töltők telepítéséről is a Renault gondoskodik.

Regisztrálj a fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. „e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/

Eriqo
Főállásban Informatikus kocka, de lelkében elkötelezett gamer, kütyü és immár e-autó rajongó!