Meglehet a 100 ezer eladott Tesla ebben a negyedévben?

0

A Tesla elindulása óta sokan vannak, akik szkeptikusak velük kapcsolatban és mindig azt hangoztatják, hiszen még mindig nem termel olyan nyereséget a cég, ami szerintük elvárható lenne. Ám az úttörő szerep és maga a név már elért egy olyan szintet, aminek elérésében sokan kételkedtek.

Nos, nekik üzenjük, hogy ez a semmiből indult és sok viszontagságon átment márka mostanra elérte azt, hogy egy hajszálra legyen csak a negyedév alatt 100.000 darab eladott autótól. Elon Musk szerint nincsenek is olyan messze ettől, egy kiszivárgott belsős körlevél alapján

„karnyújtásnyira vagyunk az első olyan negyedévünkhöz, ami alatt akár meglehet a 100.000 kiszállított jármű, EZ egy hihetetlenül izgalmas mérföldkő cégünk számára”.

A második negyedév is már közelített ezen szám irányába, a vonatkozó sajtójelentés szerint 95.200 darab kiszállított járművel zárták azt.

legyártott darab, Q2Kiszállított darab, Q2
Model S/X14.51717.650
Model 372.53177.550
Összesen87.04895.200

Az aktuális, 3. negyedévi megrendelések is hihetetlen mértékben emelkedtek, jelenleg 110.000 leigazolt darabnál tartanak, melyből az összes legyártása és kiszállítása biztosan meg fog történni a harmadik negyedévben, de ebből nem lesz baj, hiszen ezek a darabszámok a 4. negyedév eredményeit gazdagítják majd. Hihetetlen a Tesla szárnyalása, a legjobbakat kívánjuk a márkának!

Ide kattintva csatlakozhatsz a legnagyobb Magyar Tesla Club Facebook csoportunkhoz, ahol elmondhatod a véleményed. Vagy ha nincs Facebook fiókod akkor regisztrálj a megújult fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. „e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/

Eriqo
Főállásban Informatikus kocka, de lelkében elkötelezett gamer, kütyü és immár e-autó rajongó!