A Tesla az egyik legmegbízhatóbb márka az Egyesült Királyságban

0

Annak ellenére, hogy az utóbbi időben megnövekedett a Tesla szerviz szolgáltatásaival kapcsolatos panaszok, még mindig a legmegbízhatóbb autómárkák között tartják számon a kaliforniai e-autógyártó modelljeit a brit What Car? magazin szerint az Egyesül Királyságban.

Az utóbbi időben attól volt hangos a sajtó, hogy a Tesla szervizeiben egy egyszerűbb hiba javítására is irreálisan sok időt kell várni. Ez pedig nem tett jót Elon Musk és a Tesla arculatának, azonban egy friss felmérés szerint korántsem igazak ezek a híresztelések. Legalábbis az Egyesült Királyságban!

A What Car? márkák megbízhatóságát vizsgáló kutatásban 31 autógyártó cég szerepelt, a Tesla pedig egy előkelő negyedik helyen végzett. A felmérést 18.119 olvasó töltötte ki a mindennapi tapasztalatai alapján ami a hibák előfordulásának gyakoriságából, a károk javításának könnyedségéből, és az ezzel járó költségek nagyságából tevődött össze.

Korábban a Consumer Reports is egy hasonló kutatást végzett, azonban a What Car? arra a megállapításra jutott, hogy a Model S továbbra is a legmegbízhatóbb elektromos jármű. A tulajdonosok mintegy 98,9%-ra értékelték a már 2012-ben megjelent Model S-t.

Ide kattintva csatlakozhatsz a legnagyobb Magyar Tesla Club Facebook csoportunkhoz, ahol elmondhatod a véleményed. Vagy ha nincs Facebook fiókod akkor regisztrálj a megújult fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!