Elektromos Opel Corsa külső és belső bemutató videó

0

Az Opel demokratizálja az elektromobilitást: először kínál a Corsa teljesen új hatodik generációjával teljesen elektromos, akkumulátoros változatot, 100 kW (136 LE) teljesítménnyel és 330 kilométert (WLTP) elérő hatótávval. A Corsát, legnépszerűbb típusát választotta, hogy végérvényesen kiszabadítsa szűk piaci réséből az elektromobilitást. Az Opel Corsa abszolút bestseller, 1982-es premierje óta több mint 13,6 millió hagyta el a gyárkaput. Emberek sokaságát mobilizálta, most pedig az emissziómentes autózásba kínál belépést.

Az Opel 120 éve gyárt autót, mindig zászlajára tűzve, hogy széles vevőkörnek kínáljon csúcstechnikát. Az új Corsa-e az elektromobilitás legjavát adja. A WLTP-ciklus1 szerint mért 330 kilométeres hatótávjával tökéletesen alkalmas mindennapi használatra az ötajtós jármű. 50 kilowattórás akkumulátorát 30 perc alatt lehet gyorstöltéssel 80 százalékig feltölteni – háztartási konnektorról, wallboxról vagy gyorstöltővel. 

Eddig számtalan külső és belső kép látott napvilágot, videó sajnos még egy sem. Most azonban változott a helyzet, ugyanis az Autogefühl YouTube csapatának sikerült alaposan körbenéznie az elektromos Opelt.

https://youtu.be/hBNww4ODDZ4

Magyarországon a kiszállításra 2020 tavaszáig várni kell. A nagyon jól felszerelt Edition változat ára 9.240.000 forint (állami támogatással 7.740.000) a fekete tetős, alufellnis, ledmátrix világítású és a legnagyobb infotainment-et tartalmazó First Edition ára pedig 9.910.000 forint (állami támogatással 8.410.000). Az autóra 5 év/100.000 kilométer garancia vonatkozik, az akkumulátorra pedig nyolc év.

Regisztrálj a fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!