Mióta elterjedt az internet, azóta elég sok érdekes dologgal találkozhatunk. Vannak közte hasznos, és kevésbé hasznos ötletek is egyaránt. A jelen cikkünkben bemutatott újdonság hasznosságát pedig mindenki döntse el maga!

Hirdetés

Adott egy ‘Amie DD‘ névre hallgató biohacker (?) és YouTuber aki már többször kísérletezett a bőr alá ültetett RFID chipekkel. Miután átvette Tesla Model 3-asát első ötlete az volt, hogy már a testében található chipre programozza az autó nyitását. Azonban a Tesla védelmi rendszere nem engedélyezte és jött a legújabb ötlet, hogy a bőre alá ültessék a gyári kulcskártya chipjét.

Ehhez először a Tesla kártyájáról le kellett maratni a felesleges bevonatot, hogy hozzá lehessen férni az RFID chiphez. Majd ezt követően egy olyan biopolimerbe csomagolták a chipet ami már biztonsággal helyezhető az emberi testbe. Ezután pedig ellátogatott egy olyan helyre ahol behelyezték neki a chipet a jobb karjába. A videón látható, hogy nem volt őszinte mosolya a biohackernek! – (A videóban vér is látható, mindenki ehhez mérten kattintson!)

Ezzel a lépéssel pedig egy karnyújtással nyílik a Model 3 ajtaja és a könyöktámaszhoz való érintéssel már az autó is menetkész.

Személy szerint az okostelefonos nyitást és indítást még mindig praktikusabbnak találom!

Ide kattintva csatlakozhatsz a legnagyobb Magyar Tesla Club Facebook csoportunkhoz, ahol elmondhatod a véleményed. Vagy ha nincs Facebook fiókod akkor regisztrálj a megújult fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/