644 kilométer hatótávú elektromos Cadillac Escalade érkezhet

0

Érdekes szóbeszédet írt meg több külföldi sajtó is, pontosabban azt, hogy jól értesült Cadillac közösség-béli tagok azt állítják, a hamarosan érkező 5. generációs Escalade-hez három hajtáslánc is választható majd, köztük egy tisztán elektromos is, melynek elsőre bámulatos, 400 mérföldes (644 km) hatótávot tulajdonítanak.

Az autó súlyára kíváncsiak lennénk, főleg annak tudatában, hogy az Escalade amúgy sem egy könnyű darab, de ha még ebbe betesznek egy hatalmas akkupakkot is, akkor azért lesz tömeg, amit meg kell mozgasson az elektromos motor (vagy motorok). A pletyka szerint az elektromos hajtáslánc 2021-től lenne választható a típushoz.

Jelenleg a Tesla Model X az, ami hasonló méretű és tudású autó, ennek hatótávja nagyjából 523 km. A másik versenyző pedig a Rivian R1S, ami akár 105, 135, vagy 180 kWh közötti aksipakkal is választható lesz ha beindul a sorozatgyártása.

Az elektromos Escalade egy igazán izgalmas lehetőség, kíváncsiak leszünk, megvalósul-e vajon?

Regisztrálj a fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. „e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/

Eriqo
Főállásban Informatikus kocka, de lelkében elkötelezett gamer, kütyü és immár e-autó rajongó!