Tesla Model S 900.000 kilométerrel

0

Több mint valószínű, hogy ilyen tempóban pár hónap alatt eléri az 1.000.000 kilométert a Tesla Model S.

Hansjörg Gemmingen német úriember neve már meglehetősen ismerősen csenghet a Teslás világban, ugyanis az első Tesla Roadsterével összesen 620.000 kilométert tett meg.

Tegnapelőtt pedig egy újabb rekordot döntött meg, de most egy másik autójával. A július 14-én megosztott Twitter kép szerint a Tesla Model S P85 (az egyik legrégebbi változat) modellel elérte a 900.000 megtett kilométert.

Elképesztő! Jelenleg ez a második akkumulátor az autóban, de még 2021-ig bőven garanciás a teljes aksipakk. Sajnos a karbantartási költségekről nincs információ, ahogyan az autó belsejéről sem.

Tesla High Mileage ranglistája alapján az első és a harmadik helyen a német úriember áll, míg a második és a negyedik illetve az ötödik helyen a Tesloop autói állnak. Lehet, hogy akadnak a világban több kilométert futott Teslák, de ők sajnos nem töltik fel az aktuális állapotot ebbe az adatbázisba.

Ide kattintva csatlakozhatsz a legnagyobb Magyar Tesla Club Facebook csoportunkhoz, ahol elmondhatod a véleményed. Vagy ha nincs Facebook fiókod akkor regisztrálj a megújult fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!