Vorsteiner tuning csomag érkezik a Tesla Model 3-hoz

0

A Vorsteiner tuning cég eddig főleg olyan német gyártók egzotikusabb modelljeivel szokott foglalkozni, mint az Audi, BMW, Mercedes vagy a Porsche. A cég elektromos autóhoz hozzá sem nyúlt. Eddig! Ugyanis a tuningcég változtatott az eddigi szokásain és a Tesla Model 3-ból épített egy masszív sportszedánt.

A Vorsteiner-féle tuningcsomag már gyártás alatt van, a cég már rendeléseket is felvesz. Tehát komolyan gondolják az elektromos autó átépítését! Hivatalos árról még sajnos nincs infónk, de biztosak lehetünk benne, hogy mielőbb kiderül a tuningpakk ára.

Annyi biztos, hogy a csomag csak vizuális elemeket fog tartalmazni. A csomag szénszálas első spoilert, oldalsó köpenyeket, hátsó diffúzort és egyedi 21 colos felnit tartalmaz.

Persze a gyári hátsó spoilert is cserélni lehet masszívabbra.

Jó látni, hogy már klasszikus belsőégésű autó tuning cégek is kinyitották a szemüket és nyitnak az elektromos autók felé.

Neked mi a véleményed a fenti csomagokról? Tetszik?

Ide kattintva csatlakozhatsz a legnagyobb Magyar Tesla Club Facebook csoportunkhoz, ahol elmondhatod a véleményed. Vagy ha nincs Facebook fiókod akkor regisztrálj a megújult fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!