A Tesla jelenleg az eddigi legnagyobb mértékű fejlődését produkálja. Legnépszerűbb, a középosztályok számára is elérhető típusuk a Tesla Model 3, az észak-amerikai kontinens után Európa útjait is egyértelműen meghódította pár hónap alatt. Ha pedig majd nemsokára beindul a kínai Gigafactory 3, még több Model 3 kerül legyártásra.
De ez még csak a kezdet, hiszen hamarosan érkezik a Model 3 alapjaira és arányaira támaszkodó SUV, a Model Y. Ha pedig abból indulunk ki, hogy napjaink legnépszerűbb formáinak egyike ez a kivitel, akkor a siker garantált.

Hirdetés


Ezen információk tudatában várható, hogy nem kis pörgés lesz a Tesla gyártást felügyelő részlegén, aminek élére érkezett meg 2016-ban Peter Hochholdinger (pozíciója: Tesla’s Vice President of Production). Elsődleges feladata akkor azóta is a Model 3 gyártásának finomhangolása és a lehetséges problémák kiküszöbölése. Ő előtte az Audinál töltött be szintén vezető tisztséget a gyártás összehangolásában, így nagy részt tudhat magáénak az Audi A4, A5 és Q5 modellek sikeréből.

Iparági értesülések szerint ez a Peter Hochholdinger távozott nem is olyan rég a Tesla vezetőségének éléről, nem kis pácban hagyva ezzel a Teslát. Bár távozását sem ő, sem a Tesla nem erősítette meg, sajnos nem is cáfolta!

Ide kattintva csatlakozhatsz a legnagyobb Magyar Tesla Club Facebook csoportunkhoz, ahol elmondhatod a véleményed. Vagy ha nincs Facebook fiókod akkor regisztrálj a megújult fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/