Hit & Run – Nissan LEAF-es rongálót fogott a Tesla Model S Sentry módban

Sajnos az elektromos töltőállomásoknál is vannak olyan emberek és autósok akik nem vigyáznak a mások értékére vagy épp a töltőoszlopra! Többször tapasztaltam már én is!

Hirdetés

Most azonban a Tesla Sentry Mode-al ezeket az embereket meg lehet fogni. Többször beszámoltunk már arról, mikor a kaliforniai e-autógyártó cég legújabb őrző-védő szolgáltatása többször lefülelte a rongálót vagy a rablót. Most sem volt ez másképp, mikor egy épp töltő Model S tulajdonos autójába tolatott bele a “?figyelmetlen?” Nissan LEAF sofőrje.

Sőt, meg sem áll! Gyorsan elhajtott a helyszínről!

Biztos nem volt tisztában azzal a ténnyel, hogy a Tesla legújabb modelljei rögzíteni tudják az autó körüli eseményeket. Végszükség esetében pedig a tulajdonost is értesíteni tudja az autó.

Ide kattintva csatlakozhatsz a legnagyobb Magyar Tesla Club Facebook csoportunkhoz, ahol elmondhatod a véleményed. Vagy ha nincs Facebook fiókod akkor regisztrálj a megújult fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/