Elon Musk a legutolsó Podcast interjújában az új Roadsterről is említett pár újdonságnak számító hírt. Az első és talán legfontosabb infó, hogy első körben akár 10.000 darabot is legyárthatnak az eszméletlen tulajdonságokkal bíró elektromos modellből. Musk szerint a szakmában régebb óta jelenlevő riválisok autóit is felülmúlhatja a Roadster! “Jobb lesz mint  a Ferrari, McLaren vagy a Lamborghini. Olyan dolgokat fogunk véghezvinni az új Roadsterrel, ami nem túl fair a versenytársakkal szemben. Lesújtó, hogy mennyivel jobb a legjobb benzines sportkocsihoz képest is.”

Musknak igaza van már most, hisz a 18 hónappal ezelőtt leleplezett prototípus már most tudja azt a szintet hozni amit egy nevesebb sportautó gyártó modellje. Biztosak lehetünk benne, hogy a végtermék pedig még tökéletesebb lesz, hisz az 1,9 másodperces nulla százas gyorsulás és a 400 km/órás végsebesség már most egyedi.

Ide kattintva csatlakozhatsz a legnagyobb Magyar Tesla Club Facebook csoportunkhoz, ahol elmondhatod a véleményed. Vagy ha nincs Facebook fiókod akkor regisztrálj a megújult fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/