Közúton kapták lencsevégre az elektromos Mercedes-Benz EQB-t

0

A WalkoART YouTube csatorna általában a legjobb helyen tartózkodik, ha álcázott autóról van szó. A tegnapi videójukban is egy olyan modellt örökítettek meg ami számunkra is hasznos lehet a jövőben.

Egy teljesen elektromos Mercedes-Benz EQB-t sikerült lencsevégre kapniuk a közúton. A csillagos márka egyáltalán nem rejti véka alá, hogy hatalmas elektromosításra készül, ezért már várható volt, hogy az EQC után egy másik modellt dobnak a piacra. Ez lehet az EQB, melynek alapjait a nemrég debütáló GLB adja, amiből a belsőégésű motorral szerelt verzión kívül lesz plug-in hibrid, valamint tisztán elektromos verzió is.

Ha hihetünk a pletykáknak akkor az EQB közel 500 kilométeres hatótávot is megtehetünk majd egyetlen töltéssel WLTP szerint.

Kíváncsian várjuk!

Regisztrálj a fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!