Többször felbukkant már a neten olyan kép, ahol a Tesla Model 3 épp vontatott valamit. Akkor már sejteni lehetett, hogy a legkisebb Tesla képes lesz erre is! Eddig egy harmadik fél által, utólagos felszereléssel lehetett csak megoldani a vonóhorgot a Model 3-ra amit egyébként mi is otthon, egy kis ügyeséggel fel tudunk szerelni.

De most a Tesla is rájött, hogy nem kevés potenciál rejlik a dologban. Éppen ezért múlt héten frissítette az európai oldalát és megjelent a vonóhorog, mint rendelhető extra.

Az osztrák konfigurátorban 1070 eurót, átszámolva, közel 350 ezer forintot kérnek az extráért.

A leírásból kiderül, hogy hivatalosan 910 kg-ot vontathat a Model 3, és levehető a vonóhorog. Továbbá van egy rossz hírünk is a jelenlegi tulajdonosoknak, ugyanis ez az opció csak az új modellekre rendelhető meg. Azaz, a jelenlegi modellekre csak a fent linkelt módszerrel tudunk saját kezűleg vonóhorgot applikálni!

Ide kattintva csatlakozhatsz a legnagyobb Magyar Tesla Club Facebook csoportunkhoz, ahol elmondhatod a véleményed. Vagy ha nincs Facebook fiókod akkor regisztrálj a megújult fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/