Közel 1 hete írtunk róla, hogy a NIO egy kis szivárogtatáson keresztül közölte a márka iránt érdeklődőknek, hogy az ES8 és ES6 SUV-k után egy szedánnal is készül nekik.

A várakozásoknak megfelelően a NIO el is hozta Sanghajba ezt az autót és névadás szempontjából is hozta a beharangozott nevet, bár csak részben. Az első hírek szerint ET7 lett volna az autó neve, ám most csak ET-ként utal a szedánra a NIO.

De itt nem állt meg a stand felhozatala, ugyanis további, NIO technológiák is bemutatásra kerültek. A legnagyobb hangsúly a NIO „one click for power” szolgáltatáscsomagján volt, ami több megrendelhető szolgáltatás összefoglaló neve. Ide tartozik az, ajtótól-ajtóig szolgáltatás, ami szervíz esetén díjmentesen hozza és viszi az autót a tulajdonostól, ha az a helyszínen nem javítható.  A csomag része továbbá a NIO akkucsere állomások és villámtöltők használatának lehetősége Kína szerte.

villámtöltő NIO módra!

További finomságok is várják a NIO standon az érdeklődőket, megtekinthető volt ugyanis az ES8-ES6 páros, az ultragyors EP99, NIO EVE Vision járművek, valamint a NIO 004, ami a márka versenyautója a Formula E versenysorozatban.

Ki van még állítva a NIO elektromos mobilitást biztosító padlólemeze, valamint a saját fejlesztésű, NCM811-es Nikkel-Kobalt-Magnézium akkumulátorcellája. A gyártó külön büszke volt a 220 kW teljesítményű, állandó mágneses szinkronmotorjára is.

Regisztrálj a fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/