Ebben az évben számtalan frissítés érkezett a Teslához, ami megannyi újdonságot tartalmazott. Szinte már nem telik el úgy egy hét, hogy ne lenne legalább kettő Tesla frissítéses hírünk. De, megpróbálunk mindenről beszámolni!

Legutóbb a Navigate on Autopilot legújabb változatával frissítették a Teslákat, ezzel pedig hatalmasat javult az autók önálló közlekedése az autópályákon. Figyeli a forgalom minden mozgását, időben reagálnak és még azt is beállíthatjuk, hogy mennyire közlekedjen agresszívan az autónk.

Fred Lambertnek, az Electrec írójának sikerült is letesztelnie a legújabb frissítést. Aki nagyon meg volt elégedve a Model 3 önálló közlekedésével a gyorsforgalmi úton, egyedül csak akkor kellett közbelépnie mikor egy kátyút kellett kikerülnie. Egyből meg is fogalmazódott benne a nagy kérdés: képes lesz-e kikerülni a kátyúkat a Tesla a jövőben? A kérdést pedig fel is tette Elon Musknak a Twitteren:

Fred sajnos nem kapott választ, de egy másik kérdésre válaszolt Elon Musk:

Tehát kiderült, hogy a Tesla önvezető rendszere később még az úthibákra is odafigyel majd.

Egyre jobb és biztonságosabb rendszert fog összecsiszolni a kaliforniai elektromos autókat gyártó cég. Mi a véleményed? Mennyi idő kell még a Teslának, hogy szinte tökéletesre fejlessze az Autopilot rendszerét? Ide kattintva csatlakozhatsz a legnagyobb Magyar Tesla Club Facebook csoportunkhoz, ahol elmondhatod a véleményed. Vagy ha nincs Facebook fiókod akkor regisztrálj a megújult fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/