Több mint 1 milliárd elektromos mérföldet tettek meg a Tesla Model 3 autók

0

A Tesla Model 3 már sok rekordot megdöntött, de most egy újabbat tudhat a magáénak.

2018 év végéig már több mint 147 ezer darab hármas Teslát szállítottak le, és további 50 ezret idén. A Bloomberg információi szerint pedig 5800 darabot raknak össze hetente. Ezáltal pedig napról napra gyarapodik a Model 3-ak száma az utakon. A kaliforniai elektromos autó gyártó cég még 2016 októberében a márka összes tagjával összesen 3 milliárd mérföldet tettek meg, de alig három hónappal később további 500 millióval bővült a számláló. 2017 júliusára ez a szám pedig már elérte az 5 milliárd mérföldet. Tavaly év végére pedig meghaladta a 9 milliárdot is!

Most viszont a Model 3-ak a kiszállítások megkezdésétől már több mint 1 milliárd mérföldet tettek meg a világon.

Elmondhatjuk, hogy a Model 3 minden eddigi modellnél gyorsabban lépte át az egymilliárd mérföldes küszöböt. Ezzel a tempóval pedig hamarosan, akár néhány éven belül megelőzheti a Model S és Model X páros rekordját is.

Ide kattintva csatlakozhatsz a legnagyobb Magyar Tesla Club Facebook csoportunkhoz, ahol elmondhatod a véleményed. Vagy ha nincs Facebook fiókod akkor regisztrálj a megújult fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!