Így pakolják le a közel ezer darab Tesla Model 3-at Oslóban

Bjørn Nyland YouTube csatornáját érdemes figyelemmel követni, ugyanis nagyon érdekes elektromos autókkal foglalkozó videókat oszt meg szinte napi rendszerességgel.

A legújabb videójában a Glovis Captain nevű “RoRo” autószállító hajót mutatja be, hogy épp miként működik a hármas Teslák “lepakolása” illetve “felgörgetése” a kamionokra. A Glovis Captain volt az első hajó mely az első adag Model 3-at hozta a belga Zeebrugge kikötőjébe. Azóta pedig folyamatosan jönnek a szállítmányok, és most Bjørn Nyland Oslóban csípte el a több mint 1000 darab Model 3-at (és nagyjából 100 darab Model S és X-et) szállító hajót. Kiváló YouTubber létére pedig a követőinek is megmutatja, hogy hogyan gurulnak ki a saját kerekükön a hajó gyomrából az elektromos csodák!

Ide kattintva csatlakozzatok a legnagyobb Magyar Tesla Club Facebook csoportunkhoz. Vagy ha nincs Facebook fiókod akkor regisztrálj a fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/