A Volvo márkától eredeztethető Polestar 2021 végére egy újabb, tisztán elektromos járművet kívánna piacra dobni. A típus a kupé és az SUV karosszériák ötvözete lenne, ami a BMW X6 sikerét látva bevált receptnek tűnik.
A Polestar 1 plug-in hibrid és a tisztán elektromos Polestar 2 után nem lep meg talán senkit, hogy az SUV a Polestar 3 nevet kapná majd. A részletekről a Digital Trends magazin számolt be, amit a márka egyik vezetője, Jonathan Goodman is megerősített.

Hirdetés
Lehetséges Polestar 3 render, a Digital trends elképzelésében.

Tovább elmondta, hogy a Polestar márka a következő évtizedben is folytatja a most megkezdett piaci terjeszkedést, megtartva a névalkotási szerkezetet, tehát a további járművek Polestar 4, 5, … és így tovább neveken érkeznek majd meg.
A Polestar 1 plug-in hibrid szedán után az már biztosan kijelenthető, hogy minden további autójuk tisztán elektromos kiadásban fog megérkezni és ezek a járművek megmaradnak a mostani árképzés szintjén, tehát a prémium márkák kategóriájában. Csak emlékeztetőül, a Polestar 1 nyitóára 155 000 USD, míg a Polestar 2 már kedvezőbb, de így is 45 400 USD kezdőáron vásárolható meg.

Regisztrálj az új fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. Regisztrálj még ma! “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/