A Smart egy vagány elektromos speedstert mutat be a Genfi Autószalonon

0

A Smart gondolt egyet, és úgy döntött, hogy a tavaly bemutatott Forease koncepcióját csiszolgatja tovább és azt állítja ki az idei Genfi Autószalonon.

Nagyon úgy tűnik, hogy az elvégzett munka pedig jól sikerült, ugyanis elég vagány kis speedstert mutattak be. A modell sárga vászontetővel van ellátva, ami a gyártó állítása szerint annyira strapabíró, hogy az év minden időszakában használható. Ha pedig nincs rá szükség akkor két panel kiakasztásával eltávolítható!

A tető mellett újdonság a speedster hatást tovább erősítő lerövidített szélvédő, a sportosságot pedig a csomagtartóhoz rögzített spoiler fokozza. A fényszóró három-három LED panelből áll. A lökhárítóban pedig további sárga dizájnelemek kaptak helyet, amik a felniken is megfigyelhető.

A hátsó lámpák is LED technológiával vannak ellátva, amik alatt egy izmosabb lökhárító és egy sárga díszítéssel ellátott diffúzor is helyet kapott.

A belteret Nappa bőrrel és egyéb felső kategóriás anyagokkal borították, ahol szintén visszaköszön a sárga árnyalat. A vezető előtt digitális műszercsoport és egy egyedi megjelenésű kormány található, a műszerfalon pedig az infotainment rendszer vezérléséért felelős nagy méretű kijelző terpeszkedik.

Egyelőre még nem tudni, hogy mi a célja a gyártónak a modellel, annyi viszont biztos, hogy a Genfi Autószalonon kiállítják!

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!