Újabb kémfotókon szerepel a BMW iX3

0

A bajorok első, már 5. generációs elektromos meghajtást használó SUV-ja még csak egy év múlva kerül sorozatgyártásba, de már sokadszorra bukkan fel a közutakon.

Akik szeretik a kémfotókat és az újdonságokkal lebukó autógyártókat, azoknak most pár fotóval kedveskedhetünk az Insideevs munkatársainak köszönhetően![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

[ads_pro_ad_space id=”10″ max_width=”” delay=”” padding_top=”” attachment=”” crop=”” if_empty=”” custom_image=”” powered=”” show_ids=””][/ads_pro_ad_space]

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Bár 2020-ban lesz a piaci bevezetés és a gyártásindítás, az előzetes tesztek már futnak. A gyártás Kínában fog történni, a BMW Brilliance Automotive üzemében. Az 5. generációs elektromos BMW meghajtásáról szóló cikkünket is ajánljuk olvasóink figyelmébe!

A főbb specifikációk:

  • 70 kWh teljesítményű akkucsomag
  • 400 km (WLTP) hatótáv
  • 200 kW teljesítményű elektromos motor
  • 150 kW teljesítményű villámtöltési képesség

Érdekelnek a hírek, érdekességek a BMW és a Mini világából? Esetleg ilyen autót szeretnél venni, de még sok a kérdésed? Vagy már megvetted? Segítenél másoknak? Tanácsokat adnál? Kérdeznél?
Jó helyen jársz, Magyarország BMW, Mini Elektromos és Plug-in hibrid Autós Club Facebook csoportjában mindenre megkapod a választ! Ide kattintva csatlakozz most!

Eriqo
Főállásban Informatikus kocka, de lelkében elkötelezett gamer, kütyü és immár e-autó rajongó!