Befektet a Harley-Davidson az Alta Motors vállalatba

0

Többször írtunk a patinás amerikai motorgyártó incselkedéséről az elektromos motorokkal. Úgy tűnik komolyan gondolják, hiszen szövetségre lépnek az Alta Motors vállalattal, elősegítendő az elektromos motorok terjedését.

A motoros körökben ismert Redshift modell gyártója, az Alta Motors egy ideje már elkötelezetten dolgozik elektromos motorkerékpárokon. A másik híres amerikai gyártó, a Harley-Davidson is úgy döntött nem is olyan régen, megnézi, mi van a belső égésű motorokon túl. Ahol közös az érdeklődés, ott lehet közösen is dolgozni a célokon, ezt ismerte fel a két gyártó, akik szövetségre léptek, hogy megoszthassák a tapasztalatokat.

Matt Levatich (Harley-Davidson President and CEO):
“Ez év elején, 10 éves stratégiánk részeként ismételten elköteleztük magunkat a következő-generációs Harley-Davidson motorok mellett,a minek része az agresszív befektetés az elektromos meghajtásba. Az Alta már bizonyította szakértelmét és képességét az innovációra az elektromos járművek piacán, valamint céljaik szoros összhangban vannak a miénkkel. Mindannyiunknak vannak erősségei és képességei, amelyek kölcsönösen előnyösek lesznek, miközben együtt dolgozunk az élvonalbeli elektromos motorkerékpárok fejlesztésében”

A tény, hogy egy olyan óriás, mint a Harley-Davidson hajlandó befektetni egy Alta Motors méretű cégbe, eléggé beszédes. A Redshift alváz és az arra épülő modellek valóban kiváló fejlesztések és a Harley bizony felismeri a remekműveket. Marc Fenigstein (Alta Motors Chief Product Officer and Co-Founder):
“A motorosok csak most kezdik el felfedezni és megérteni az elektromos meghajtásban rejlő lehetőségeket. Cégünk pedig elkötelezett ebben az irányban. Hisszük, hogy ez a jövő és az amerikai motoros vállalatoknak most itt a lehetőség, hogy irányítsák ezt a jövőt. Szerintünk ez egy hatalmas lehetőség, hogy a világ egyik legnagyobb motorgyártó vállalata is osztja ezt a nézetünket!”

[ult_buttons btn_title=”Ide kattintva követhetsz minket a Facebookon is!” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fecarshu%2F||target:%20_blank|” btn_align=”ubtn-center” btn_size=”ubtn-block” btn_title_color=”#3b5998″ btn_bg_color=”rgba(175,175,175,0.15)” btn_hover=”ubtn-fade-bg” btn_anim_effect=”ulta-shrink” btn_bg_color_hover=”rgba(175,175,175,0.15)” btn_title_color_hover=”#06c100″ icon=”Defaults-facebook-square” icon_size=”40″ icon_color=”#3b5998″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left” btn_shadow=”shd-bottom” btn_shadow_color=”#3b5998″ btn_shadow_color_hover=”#06c100″ btn_shadow_size=”5″ btn_font_style=”font-weight:bold;” btn_font_size=”desktop:20px;”]
[ult_buttons btn_title=”Csatlakozz a legnagyobb Magyar Elektromos autó tippek és kérdések Facebook csoportunkhoz!” btn_link=”url:http%3A%2F%2Feautoklub.com%2F||target:%20_blank|” btn_align=”ubtn-center” btn_size=”ubtn-block” btn_title_color=”#3b5998″ btn_bg_color=”rgba(175,175,175,0.15)” btn_hover=”ubtn-fade-bg” btn_anim_effect=”ulta-shrink” btn_bg_color_hover=”rgba(175,175,175,0.15)” btn_title_color_hover=”#06c100″ icon=”Defaults-comments” icon_size=”30″ icon_color=”#3b5998″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left” btn_shadow=”shd-bottom” btn_shadow_color=”#3b5998″ btn_shadow_color_hover=”#06c100″ btn_shadow_size=”2″ btn_font_size=”desktop:14px;” btn_font_style=”font-weight:bold;”]