Minden Supercharger állomást megnyitott a Tesla Hollandiában

0

Tegnap a Tesla bejelentette, hogy Hollandiában megnyitja az összes Supercharger állomását a nem Tesla elektromos autók előtt is.

Két hete számoltunk be arról a hírről, hogy a Tesla a holland kísérleti nyitás után három hónappal Norvégiában és Franciaországban is megnyitott néhány Supercharger töltőt a nem Tesla elektromos autók előtt.

Úgy tűnik, hogy a Tesla programja jól halad, ugyanis a kaliforniai elektromos autógyártó tegnap a hivatalos Twitter fiókján jelentette be, hogy kiterjeszti a nyitási programját az összes Hollandiában található Supercharger állomásra.

A Tesla jelenleg 36 Supercharger állomást üzemeltet Hollandiában, melyek az egész országot lefedik. Ezzel a lépéssel pedig a Tesla automatikusan Hollandia legnagyobb gyorstöltő hálózatának üzemeltetőjévé vált.

Jelenleg a három ország elektromos autósai mellett csak a Németországban vagy Belgiumban állandó lakcímmel rendelkező tölteni vágyók vehetik igénybe a Tesla Supercharger szolgáltatását. A Tesla ígérete szerint a sikeres tesztek után további nyitás várható a többi európai országban, de csak ott, ahol van erre elég kapacitás. Azaz több mint 16 töltőpont található egy helyszínen.

A nem Tesla tulajdonosoknak a Tesla applikációját kell letölteni és regisztrálni. Ezután a “Charge Your Non-Tesla” menüpont alatt kiválasztható a kompatibilis töltőpont és a csatlakoztatás után az applikációból indítható a töltés. A leállítás is az applikációból történik. 

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!