Rekordmennyiségű Tesla érkezett Magyarországra

0

Kémeink jelezték, hogy rekordmennyiségű Tesla érkezett tegnap Magyarországra. Ezen kívül felkerült a hivatalos Tesla logo a Zay utcai szerviz épületére és a totemoszlop annak bejárata elé.

Szeptember közepén érkezett a hír, hogy végre megnyílik a hivatalos Tesla szerviz Budapesten a Zay utcában. Igen, a Duna Auto telephelyén.

Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy a 2017 decemberében létrehozott Tesla Club Magyarország Facebook csoportunk által minden Teslával kapcsolatos újdonságról és megmozdulásról egyből értesülünk. Nem is csoda, hisz Magyarország legnagyobb és legaktívabb Teslás csoportja a Tesla Club Magyarország. A napokban bejelentett csoportegyesítéssel, a tesland.hu „Teslások” csoportjának tagjaival pedig újabb szintre emelkedik a Tesla Club Magyarország csoportunk.

Kémeink jelezték, hogy rekordmennyiségű Tesla érkezett Magyarországra. Többen látták az autószállító kamionokat Budapesten és az autópályákon. Ma reggeli képeinket pedig köszönjük Takács Sándornak, akinek sikerült lencsevégre kapnia közel 40-50 darab Tesla modellt egy telephelyen (direkt nem akarjuk megnevezni a pontos helyszínt):

További jó hír, hogy a Zay utcában kikerült a hivatalos szervizt jelölő Tesla totemoszlop és a Duna Autó falára a logo.

Ha minden igaz, akkor nagyjából 100-150 darab Tesla modell átadását várhatjuk a következő napokban, hetekben.

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!