Olcsóbban tölthetünk az Ionity töltőin a Passport csomaggal

0

Az Ionity a saját Ionity Passport csomagjával akár 60%-al kedvezőbben tölthetünk ha egy év hűséggel havidíjas szerzést kötünk.

Végre az Ionity is belátta, hogy nem külső partnerekkel kell megoldani az olcsóbb tölthetőséget hanem a szolgáltató is el tudja érni a kedvezőbb töltési díjat az amúgy rettentően drága árazásánál.

Magyarországon az Ionity a saját applikációjából 280 Ft/kWh áron kínálja a töltési díjat, míg Európa számos országában 0,79 eurocentet kell fizetni egy kWh áramért. Április közepén a Mobiliti is elindította az Ionity előfizetését, melyből kiderül, hogy két darab éves előfizetési csomag közül lehet választani. A „leggazdaságosabbnál” 110 forintot kell fizetnünk egy kWh áramért, cserébe 94.990 forintot kell ezért befizetnünk. Továbbá az autógyártók kártyáival vagy egyéb külső partnerekkel elérhetünk 100-120 Ft/kWh díjakat is, de erre nem mindenkinek van lehetősége.

Az Ionity október elsejétől bevezette a saját, Ionity Passport havidíjas csomagját. Mindez azt jelenti, hogy aki vállalja az éves hűséget, havi 6500 forint befizetése mellett, annak a 280 forintról 120 forintra csökken a kWh alapú díj.

A fenti előfizetés azoknak éri meg a legjobban, aki gyakran utazik külföldre vagy nagy távolságokat tesz meg az elektromos autójával. Az Ionity Passport tizenkét hónapig teljes hozzáférést biztosít az európai Ionity hálózat összes töltőállomásához. A töltésindítás és a fizetés az okos telefonos alkalmazáson keresztül működik.

Az európai országok árazását ide kattintva lehet megnézni. Íme néhány példa:

  • Ausztria: 0,35 EUR/kWh
  • Németország: 0,35 EUR/kWh
  • Olaszország: 0,35 EUR/kWh
  • Szlovénia: 0,35 EUR/kWh
  • Szlovákia: 0,35 EUR/kWh
  • Horvátország: 2,50 HRK/kWh
e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!