Végre! Ahogy élesedik a verseny a hazai elektromobilitási piacon úgy kell lereagálni a szolgáltatóknak az ügyfelek visszajelzéseit.

A MOL Plugee csapata nem csak figyeli a visszajelzéseket, hanem reagál is rájuk. Dícséretes! Volt idő, mikor olyan tesztautó volt nálunk mellyel nem sikerült elsőre a töltés a Plugee töltőin, ezért minden indításánál zárolt a rendszer 3000 forintot. Mindaddig, míg meg nem elégeltük a töltést vagy nem sikerült az autó és a töltő közötti kommunikációt összekapcsolni. Mindez most megszűnt.

“Az elmúlt időszak eredményeit figyelembe véve – sokat csökkent a kintlévőségek száma- változtattunk a minden töltés indítás 3000 forint zárolás logikáján. Az új rendszer szerint egészen addig nem történik újbóli 3000 forintos zárolás, amíg egy másik folyamatban van. Ez azt jelenti, hogy ha egy töltés sikeresen végig megy és a fizetés is megtörténik, azonban indít egy új töltést a felhasználó, ebben az esetben újra zárolunk 3000 forintot. Amennyiben egy zárolás törlésre kerül -ez jelenleg 24 óra a rendszerünkben-, ismételt töltés indítás esetén kerül zárolásra 3000 forint.”

Tehát, ha a töltés bármilyen műszaki okból nem indul el, vagy idő előtt megszakad akkor az első 3000 forintos zárolást követően nem történik újabb zárolás.

Emellett egységes fizetési megoldást vezet be az e-autó töltésre a Mol Plugee. Kelet-Közép-Európa hat országában elérhető az elektromos autótöltést segítő Mol Plugee alkalmazás, így az applikációba integrált egyetlen platform használatával juthatnak el az elektromos autósok a cseh határtól az Adriára vagy a Fekete-tengerhez – közölte a Mol.

Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!