Amerikának nem kell az ID.3

0

Többször szóba került már az Egyesült Államok autóipara és azok jellemző típusai. Ezek leginkább az SUV-k, vagy pickupok, de ha személyautó, akkor is leginkább a 4-ajtós szedán forma, ami az átlagos amerikai ingerküszöbét megüti.

Éppen ez a probléma, ugyanis a Volkswagen legújabb e-autója, az ID.3 pont nem tartozik egyik kategóriába sem, ugyanis ez egy 5-ajtós, ferde hátú, kompakt méretosztályú jármű!

A problémára a márka észak-amerikai igazgatója, Scott Keogh világított rá, aki szerint bár az ID.3 kiváló autó, de sajnos mégsem várhat így rá ott átütő siker. Márpedig a Volkswagen nagyot akar villantani az Államokban is az ID. termékcsaláddal, így szinte biztos, hogy az ID.CROZZ SUV lehet az első ID. modell, amit bevezetnek ott, valamikor 2022-ben.

„Egy igazán jó első ütést akarunk bevinni! Még véletlenül sem szeretnénk, ha ez az első ütés gyengére sikerülne, mert második esélyünk nem biztos, hogy lesz még rá”

Ha pedig már biztonsági játék, az elektromos busz, az ID.BUZZ sikeréhez sem férhet kétség, hiszen klasszikus elődjét egész Amerika imádta! Sajnos ennek piaci bevezetése csak a CROZZ után következhet nagy valószínűséggel, tehát mindenképpen 2022 után.

Regisztrálj a fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. „e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/

Eriqo
Főállásban Informatikus kocka, de lelkében elkötelezett gamer, kütyü és immár e-autó rajongó!