Hirdetés

Az Electrek magazin egy igazán érdekes értesülésről számolt be, ami egy belsős Ford dolgozótól származhat. Ez pedig arról szól, hogy az egyik legismertebb “fehér furgon”, a Ford Transit is tisztán elektromos meghajtást kaphat 2023-ra!

Idén áprilisban már beszámoltunk a márka közeljövőt illető terveiről, abban is szerepel az elektromos Transit, ám akkor még 2021-ről volt szó. Talán már most látja a Ford, hogy csúsztatni kényszerül a projektet?

Nem ez lenne az első Transit, ami tisztán elektromos meghajtást kapna, hiszen a Fordnak már van ilyen járműve, ami csak kis példányszámban létezett. A Ford Motor Company és az Azure Dynamics közös munkájának gyümölcse volt 2010-ben az Azure Dynamics Transit Connect Electric, de két év után leálltak a fejlesztésekkel.

Hirdetés

Talán azért is várhatnak, mert kezdeni akarnak valamit a Rivian-adta lehetőségekkel, ha már befektettek a cégbe 500 millió dollárt a Ford! Meglátjuk mi lesz az elektromos Transit sorsa, vélhetően lesz hivatalos kommunikáció is a Ford részérő!

Regisztrálj a fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/

Hirdetés