Hivatalos árak vannak a Uniti One modellekhez!

0

Amikor először írtunk a svéd startup elektromos kisautójáról, kapott sok jót és rosszat is a kommentekben. A típust az angliai Silverstone Parkban fogják gyártani, erre pedig 2020-ig kell csak várnunk, amit Lewis Horne vezérigazgató tavaly meg is erősített.
Az angliai terjeszkedés ráadásul nem áll meg Silverstone-ban, hiszen a Kutatás&Fejlesztés részleg Northamptonshire-ben kerül berendezésre, míg London belvárosban egy Sales iroda is nyílik, ami elsősorban az adminisztratív feladatokat fogja ellátni, segítendő a silerstone-i munkát!

Sajnos a kezdetben beharangozott 14.900 eurós kezdőár megugrott egy kicsit, így a Uniti One kezdára hivatalosan 17.767 euró! Hogy ez mennyire éri meg egy 12 kWh-s akkupakkal szerelt autóért, ennek eldöntését olvasóinkra bízzuk.
Aki a nagyobb, 22 kWh-s verziót választaná, annak 20.567 eurót kell kifizetnie, cserébe 200 helyett 300 km hatótávval számolhat. Természetesen DC villámtöltési képesség is adott az autóhoz, ezért 2800 eurós felárat kell fizetni.

Aki kíváncsi a részletekre, látogasson el a Uniti One weboldalára.

Regisztrálj a fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. „e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/

Eriqo
Főállásban Informatikus kocka, de lelkében elkötelezett gamer, kütyü és immár e-autó rajongó!