A stuttgarti gyártó majdnem teljes pompájában mutatta meg Kínának legújabb elektromos büszkeségüket a Porsche Taycan-t, melyet Sanghaj belvárosában kaptak lencsevégre. Ez viszont azt jelenti, hogy a Porsche erősen igyekszik majd terjeszkedni az egyre fontosabbá váló kínai piacon.

Hirdetés

Többször mutattunk már álcázott Taycan-t, legutóbb az elektromos autó belsejébe is sikerült bepillantani. Bár ez egy kicsit CGI gyanús, de majd hamarosan meglátjuk, hogy ilyen lesz-e a Taycan belseje.

Az alábbi képeken látható példány már majdnem végleges verziónak tűnik, azonban van pár trükkös álca mellyel próbálnak pár fontosabb elemet elrejteni. Az első fényszórók és az oldalsó szellőzőnyílások csak matricák, és a hátsó lámpákat is próbálják rejtegetni.

Az pedig egyértelmű, hogy a hátsó kipufogók hamisak!

A Taycan végleges bemutatója szeptemberre van ütemezve, azonban a Porsche meg szeretné hódítani a kínai piacot is, aho laz utóbbi időben eléggé felpörgött az elektromos autók iránti kereslet!

Regisztrálj a fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/