A Porsche 2015-ben mutatta be az első elektromos koncepció autóját még Mission E néven. Azóta megkapta a Taycan nevet, és számos külső illetve belső képet sikerült már készíteni az idén szeptemberben bemutatásra kerülő végleges változatról.

De a mostani kis videó az első az újdonság belső műszerfaláról. Az már szinte biztos, hogy itt is mindenhol kijelző lesz. Akárcsak az újonnan megjelenő autókban.

Viszont a menetválasztó egészen új. Ilyent még egyik modern autóban sem láthattunk eddig, a kijelzőn kell nyomkodni hogy merre szeretnénk haladni, vagy csak egyszerűen P állásba rakni az autót. Ez ötletes!

Igen, a másik érdekesség az “Autopilot: READY” üzenet. Ez lenne a Tesla gyilkosság első lépése? Ugyan azt a jól hangzó nevet és funkciót használni?

Jobban megnézve a videót (ami szerintem nem sokáig lesz elérhető), jól látható, hogy a Porsche az Autopilot-ot a parkolásnál használja inkább. Amolyan önbeparkoló funkcióként.

Az is lehet, hogy a fenti videó csak egy alaposan összerakott CGI. Mi a véleményed?

Regisztrálj a fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/