Jó minőségű fotókon a végleges Porsche Taycan

0

Nagyon sok rossz minőségű fotó után végre alaposabban is szemügyre vehetjük a Porsche teljesen elektromos újdonságát a Porsche Taycan-t. Melynek már csak a fényszóróit és a hátsó lámpáit rejtegeti a gyártó.

A múltkori postunk után, most alaposabban, jobb minőségű képekről nézhetjük meg a Porsche első teljesen elektromos modelljét. Az utóbbi hónapokban már megfigyelhető volt, hogy egyre kevesebb álcafóliával látták el a modellt melynek hivatalos bemutatója is hamarosan elérkezik. Ezért nem meglepő, hogy már csak a fényszórók és a hátsó lámpák végleges dizájnját rejtegeti a gyártó, amely nagy sikert remél első teljesítményspecifikus hangolású elektromos sportautójától.

A Taycan a Mission E tanulmány alapjaira készült, amit le sem tagadhat a jelenlegi modell, hisz az arányok és úgy általában a forma is stimmel. A fényszórók szinte teljesen azonos grafikát kaptak, és komoly hasonlóság mutatkozik a hátsó lámpáknál is, igaz, esetükben némi 911-re történő utalás is megfigyelhető.

A Porsche ígéretéhez híven egy agresszív kiállású elektromos sportautót dob a piacra, melynek lassításáról az előzetes információk szerint karbon-kerámia fékrendszer gondoskodik majd. Később pedig lehet, hogy egy csúcskategóriát jelentő „Turbo” variánssal is gazdagodik a Taycan világa.

Ha minden marad a régi adatok szerint, akkor egy 0-100-as sprintet 3.5 másodperc alatt tudhat le a Taycan, mely NEDC-ciklus szerint egyetlen töltéssel akár 500 kilométeres hatótávot is képes megtenni. A 800-voltos töltési rendszernek köszönhetően pedig négy percnyi töltés után 100 kilométer megtételére elegendő energia juthat az akkumulátorcsomagba.

Regisztrálj a fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/

Képek forrása: motor1.com

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!