A Porsche Taycan rajongókat tömörítő TaycanForum.com már többször adott az érdeklődőknek friss információkat a várva várt első elektromos Porsche-ről és szerencsére pár szemfüles tag ismét jókor volt jó helyen.

Egyre inkább közeledik a típus sorozatgyártásra érett változatának bemutatkozása, ám addig is a Porsche mindent megtesz, hogy ne valljon szégyent első elektromos autójával. Pár hete már városi környezetben is tesztelték az autót, megpróbálva elmaszkírozni azt, de aki tudja mit kellett lásson, az meg is látta.

Azok a képek még csak a külsőről szóltak, de továbbra is nagy kérdés, hogyan fog az autó műszerfala és utastere kinézni? Nos, a válasz talán már meg is van. Az alábbi képen az akkor még Mission E néven futó típus Cross Turismo tanulmányautójának belseje látható:

Az alábbi kémfotók tanulsága szerint a Porsche szerencsére nem nagyon fogja átszabni a végleges modell kinézetét:
Már csak pár hónap és kiderül az igazság a Taycannal kapcsolatban. Addig is regisztrálj a fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/