Jövőre a BMW hatótávnövekedést ígér 2 hibrid modelljéhez is

0

Jelentések szerint a BMW iPerformance termékcsaládja jelentős fejlesztések előtt állnak. Ez a 745e és X5 xDrive45e plug-in hibrid modelleket érinti.

A várakozások szerint a jövő év második felére várhatóak az újdonságok. A mostani 740e modellt egy 745e jelzésű, a régi X5 xDrive40e modellt pedig egy X5 xDrive45e modell fogja leváltani. Pontos információk még nincsenek, de a Samsung által gyártott lítium-ion akkuk később további modellekben is megjelenhetnek.

A mostani 740e egy viszonylag kicsi akkuval van felszerelve, ami 9.2kWh-s és alig 20km hatótávot tud biztosítani tisztán elektromos módban. Az aktuális X5 xDrive 40e szintén ezzel a technológiával van felszerelve. A várakozások szerint az új modellek 30-35 km-t fognak tudni majd. Bár ezek a számok nem nagyok, de itt mégiscsak hibridekről van most szó.

[ult_createlink title=” e-autósok közössége! ” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fe-cars.hu%2Fe-autosok-kozossege%2F||target:%20_blank|” link_hover_style=”Style_1″ text_color=”#06c100″ heading_style=”font-weight:bold;” title_font_size=”desktop:20px;”]

Eriqo
Főállásban Informatikus kocka, de lelkében elkötelezett gamer, kütyü és immár e-autó rajongó!