BMW 225xe iPerformance Active Tourer

A BMW eDrive és a benzinmotor ötvözésével a BMW 225xe iPerformance Active Tourer elektromos vezetési élményt és határtalan mobilitást nyújt tulajdonosa számára.

BMW 530e iPerformance

Gondolkodj kreatívan. Halld meg az idők szavát. Ez a fenntarthatóság megteremtésének két legfontosabb alapkövetelménye. Azzal, hogy a BMW 530e iPerformance tökéletesen ülteti át a gyakorlatba ezt a megközelítést, jócskán meghaladja a korát.

BMW 7-es limousine iPerformance

A BMW TwinPower Turbo motor hatótávja és teljesítménye egy elektromos motor hatékonyságával párosítva: a 7-es BMW a BMW EfficientDynamics eDrive technológiájával felvértezett változatai (BMW 740e/ 740Le/740Le xDrive iPerformance) két világ legjavát egyesítik. Az eredmény: nagyságrendekkel mérsékelt fogyasztás és emisszió. Valamint olyan menetteljesítmények, amelyek a 7-es BMW nyújtotta kényelmet és jó közérzetet még intenzívebbé teszik.

BMW X5 xDrive45e iPerformance

A hatékonyság mostantól abszolút erőtöbblettel párosul: 2019-ben az új BMW X5 átfogó portfóliója a plug-in hibrid hajtáslánccal szerelt modell második generációjával gazdagodik.

BMW i8

A BMW i8 készen áll arra, hogy forradalmasítsa kategóriáját – mint az első olyan sportautó, amely egy kompakt modell fogyasztási és emissziós értékeivel rendelkezik. A plug-in hibrid egyik erősségét az elektromos és a belső égésű motor tökéletes összhangja jelenti, ami a maximális hatékonyságban és az úton mutatott dinamizmusban nyilvánul meg.