Opel Corsa Electric – Azonnal felismerhető városi kalandor

0

A dinamikus, progresszív és fiatalos új Opel Corsa Electric a stílusos dizájnt, a nagyautós technológiákat és a jövőbiztos elektromos hajtást ötvözi, hogy a vezetés élménye fenntartható módon váljék a mindennapok részévé.

Nem véletlen, hogy a Corsa hosszú ideje Németország legnépszerűbb kisautója: a motorháztető karaktervonalától a hátsó ajtó feliratáig az új, elektromos verzió minden egyes centiméterét áthatja a német precizitás, hogy a vezetés újra élvezetes legyen!

Egyéniségek előnyben!

Az új Opel Corsa Electric alacsony és dinamikus kiállásával, a fontot meghatározó, jellegzetes Opel Vizor márkajegyével, valamint merész szín- és kárpitkombinációival mindig kitűnik a tömegből. Azonnal felismerhető designját, a karakteres, 16 és 17 colos kivitelben kapható keréktárcsák teszik teljessé. A csúcsminőségű 17 colos könnyűfém keréktárcsák hatékony aerodinamikai teljesítményt és feltűnő stílust biztosítanak.

Az Arktis fehértől a Kardio vörösön át a Karbon feketéig hat izgalmas külső szín közül választhatsz, például a vadiúj Grafik szürke színt és a kontrasztos fekete tetőt, így az új Opel Corsa Electric mindig stílusosan mutat.

Kényelem és biztonság kéz a kézben

Az új Opel Corsa Electric belsejében digitálisan letisztult tér fogad, intuitív, ergonomikus és vezetőközpontú vezetőfülkével. Már alapfelszereltségként számos kényelmi megoldással és vezetőtámogató rendszerrel rendelkezik. A lista tartalmazza az automatikus vészfékezéssel és gyalogosfelismeréssel ellátott frontális ütközésjelzőt, a sávtartó asszisztenst és az fáradságjelzőt. További elektronikus „segítők” teszik biztonságosabbá és pihentetőbbé a vezetést és a manőverezést. A gazdag kínálat kiterjed az oldalvédőre és az új, nagy felbontású panoráma tolatókamerára is. A Corsa alapfelszereltségén kívül az elektromos változatok digitális vezetői információs központot, 10 colos színes érintőképernyővel ellátott multimédiás rádiót (amely vezeték nélkül kompatibilis az Apple CarPlay és Android Auto rendszerekkel), automata klímaberendezést, 7,4 kW-os fedélzeti töltőt és az energiahatékonyságot növelő regeneratív fékezést kínálnak. A belső tér számos apró megoldása teszi még kényelmesebbé a mindennapokat, legyen szó akár a 1,5 literes palackok tárolására alkalmas ajtózsebekről, a nagy csomagtartóról vagy a kényelmes, 60/40 arányban lehajtható hátsó ülésekről. 

Dinamikus társ a mindennapokban

Természetesen az autó szívét a dinamikus és takarékos elektromos meghajtás jelenti. A fenntartható közlekedés iránt elkötelezettek két tisztán elektromos hajtáslánc közül választhatnak. Legyen szó az új, 156 lóerős és akár 405 kilométeres WLTP2 szerinti hatótávolsággal bíró új változatról, vagy a már bevált, 136 lóerős, továbbfejlesztett formájában 357 kilométeres hatótávolságú motorról, a gyakorlatilag hangtalanul, fokozatváltás nélkül és a 260 Nm nyomatékkal minden utazás élvezetes az új Opel Corsa Electric modellben! Mindössze 8,3 másodperc alatt gyorsul nulláról 100 km/h-ra, a végsebessége pedig eléri a 150 km/h-t – így akár a belvárosban, akár az autópályán vezetsz, a Corsa Electric mindig tökéletes választás!

Tudjon meg többet az új Opel Corsa Electricről: https://www.opel.hu/autok/corsa-modellek/corsa-mcm/overview-features.html

Értesülj időben a legfontosabb elektromos autós hírekről! Kövess minket Facebookon, X-en, Instagramon, vagy iratkozz fel Google News és YouTube-csatornánkra!

Támogató
PR cikkek, támogatott tartalmak megjelenítése. Bővebb információ az admin kukac e-cars.hu e-mail címen kérhető.