Több ezer új Tesla Model 3 várja Európába szállítását

0

Úgy tűnik, hogy a szeptember elején bemutatott Tesla Model 3 Highland gyártása baromira felpörgött az utóbbi hetekben, vagy inkább napokban. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a lenti felvétel, ahol több ezer Highland várja Európába szállítását.

Jelenleg a Tesla kínai gyára az egyetlen, ami a frissített Model 3-at gyártja, és biztosra vehetjük, hogy zökkenőmentesen zajlik a létesítményben a termelés. Szinte biztos, hogy a Tesla megtanulta a leckét, mikor 2017 és 2018 között a vállalat egyik legnagyobb kihívást jelentő időszaka volt és a Tesla vezér, Elon Musk egyszerűen csak „termelési pokolnak” nevezte ezt az időszakot.

A WuWa legfrissebb drónfelvételein jól látható, hogy a Tesla több ezer Model 3-at állomásoztat a sanghaji Nankang kikötő betonján, melyek várhatóan már októberben megérkezhetnek az öreg kontinensre.

Továbbá a videó leírásából az is kiderül, hogy a Tesla kínai gyára az elmúlt időkben folyamatosan növelte a gyártási kapacitását, mióta a kínai Ipari és Információtechnológiai Minisztérium jóváhagyta az új Tesla Model 3-at. Ugyanis korábban az új Model 3-akat kisebb tételekben gyártották, és különféle raktárakban szórták szét. Ellenben a mostani lépéssel, mikor az össze Highland modellt a nankang-i kikötőbe csoportosították.

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!