Íme a frissítésen átesett Volkswagen ID.3

0

Az újratervezett első lökhárítón látható a legjelentősebb változás, amit ezen a megújult Volkswagen ID.3 kémfotóin láthatunk.

Többször volt már szó róla, hogy a Volkswagen egy meglehetősen nagy frissítése készül az ID.3 háza táján. Igaz, eddig nem sokat tudtunk ennek mikéntjéről csak annyit, hogy még idén márciusban bemutatják a frissített példányt.

Úgy tűnik, hogy a Volkswagen tartja magát az előzetes ígéretéhez, ugyanis a frissítésen átesett VW ID.3-at néhány napja kapták lencsevégre miközben a téli tesztjeit rótta. Első blikkre nem sok változást fog hozni a facelift jelző, de az alábbi képeken jól megfigyelhető, hogy a Volkswagen tervezői inkább az ID.3 lökhárítóját szabta át és egy kicsit a motorháztetőt piszkálta meg. Az ID.3 fényszórói és hátsó lámpái ugyan annak tűnik, mint elődjei, csakúgy mint a hátsó lökhárító.

A Volkswagen azonban elárulta, hogy a frissítés inkább az ID.3 utasterét fogja elsősorban érinteni, ugyanis a jelenlegi érintőkijelző 2 hüvelykkel nagyobb lesz. Továbbá az új 12 colos kijelző egy teljesen újratervezett műszerfalon kap helyet, amely remélhetőleg nagyobb feldolgozási teljesítménnyel is rendelkezik a jobb és gördülékenyebb működés érdekében.

A sok kritika ellenére egyelőre nem tudni, hogy a Volkswagen vissza fogja-e rakni a nyomógombos kormánykereket az új ID.3-ba.

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!