Kipróbáltuk a Polestar 2 elektromos autót – videó

0

Végre Magyarországra is megérkezett a tisztán elektromos Polestar 2, amit szinte elsőként próbálhattunk ki. Persze, videó is készült az autóról és a tudásáról.

Közel három éve, egészen pontosan 2019 február végén jelent meg a tisztán elektromos Polestar 2 autó, melynek 2020 március végén indult el a sorozatgyártása. Majd ezen év nyarán megérkeztek az első Polestar 2 modellek Európába.

Idehaza nem igazán lehet látni ilyen elektromos autót, ugyanis egyelőre nincs hivatalos magyarországi márkakereskedés. Azonban a Duna Autó Zrt. Green Power Selection divíziója megkaparintott néhány darabot, hogy bemutathassa milyen egy Tesla killernek becézett elektromos autó.

A Duna Autóval ápolt kiváló kapcsolatunknak köszönhetően mi is megkaparintottuk a Polestar 2 modellt néhány napra és néhány kilométerre. Gábor barátomnak egy három éves álma vált valóra, ugyanis nagy Volvo fan.

A videóból kiderül, hogy lecseréli-e a Tesla Model 3-at a rég dédelgetett álmára. Előre megköszönjük, ha feliratkozol a YouTube csatornánkra, mellyel segíted a munkánkat. Az írásos verzió is hamarosan kikerül!