Android-alapú infotaintment rendszer lesz az elektromos Volvo XC40-ben is

0

Egy igen kellemes videót tett közzé a Volvo, amin az új, Andriod-alapú központi menürendszert vehetjük alaposabban górcső alá. A videó elsődleges üzenete az, hogy az XC40 fedélzeti menürendszerét rendkívül könnyen, akár hangvezérléssel is irányíthatjuk majd, hasonlóan a Mercedes-Benz MBUX rendszeréhez.

Az Android és a Volvo közös munkája nem most kezdődött, hiszen a Polestar 2-ben is ilyen rendszer lesz elérhető a vásárlók számára. Mivel az autók egy Android-alapú központi rendszerrel lesz felvértezve, így egy okostelefonhoz hasonlóan OTA (vezeték nélküli módon) kapja meg a frissítéseket és folyamatos internetkapcsolattal fog rendelkezni. Telepíthetünk az autó központi rendszerére majd olyan appokat, szolgáltatásokat, mint a Google Maps és a Google Assistant, forgalmi adatok, természetesen az autóra szabva.

Regisztrálj a fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. „e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/

Eriqo
Főállásban Informatikus kocka, de lelkében elkötelezett gamer, kütyü és immár e-autó rajongó!