Tisztán elektromos 1-es BMW: ez lehet az új „belépőszint”

0

Mint már többször megírtuk, folyamatos a bizonytalanság a BMW egyik legnépszerűbb típusának utóéletéről, ami történetesen a BMW i3. A legutóbbi hír szerint valóban utód nélkül szűnhet meg a típus és joggal adódik a kérdés, akkor mi lesz helyette?

Nos, az angol AutoExpress szerint már tudják is a bajor vezetőségben, hogy hogyan tovább. A következő négy évben 12 tisztán elektromos és 13 plug-in hibrid modell jelenik majd meg a márka palettáján. Ezek java a BMW árszintjéhez képest is a közép és felső-kategóriát célozzák meg, így joggal adódik a kérdés, mit tud a BMW kínálni azoknak, akik megelégednének a „belépőszinttel” is. Nekik az értesülések szerint az új 1-es szériából fog kínálni a márka egy tisztán elektromos kivitelt.

Ennek lehetőségét a BMW i Divíziójának vezetője Robert Irlinger szerint a márka könnyen formálható, új padlólemezei fogják majd megteremteni, amivel lehetőség lesz kedvező árú típusokat is gyártani.

Regisztrálj a fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. „e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/

Eriqo
Főállásban Informatikus kocka, de lelkében elkötelezett gamer, kütyü és immár e-autó rajongó!