Készül a sportosabb Jaguar I-Pace SVR

0

A Jaguar az I-Pace megjelenésével egyidőben bejelentette, hogy a különleges modellekkel foglalkozó részlegük hamarosan minden tisztán elektromos autójukat kezelésbe veszi, ami nagyobb teljesítményt és sportosabb megjelenést eredményezhet.

Az első ilyen modelljük az I-Pace SVR lesz, ami a tervek szerint az autó 1.9 másodperc alatt gyorsul majd 0-ról 100-ra.

Sajnos egyelőre nincs információnak azzal kapcsolatban, hogy idővel mennyi ehhez hasonló modellre számíthatunk. A Jaguar egyelőre hallgatag az I-Pace SVR fontosabb paramétereivel kapcsolatban is, így azt sem tudjuk, hogy mekkora teljesítményt várhatunk.

Egy biztos, hogy erősebb lesz mint az alapmodell, amely 400 lóerős teljesítményt és 700 Nm-es nyomatékot tud felmutatni. Ezekkel a paraméterekkel pedig 4.6 másodperc alatt gyorsul 0-ról 100 km/h-ra az I-Pace.

Az SVO részleg minden olyan információval rendelkezik, ami ahhoz szükséges, hogy egy remek autót alkossanak, az I-Pace eTrophy sorozatban megszerzett tudásuknak és tapasztalatuknak köszönhetően pedig már az akkumulátorok kezelésével és hűtésével kapcsolatban is tökéletesen képben vannak.

Regisztrálj a fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!