A Ford publikálta az első képeket a Mustang ihlette elektromos modelljéről

0

Mindig visszatérő téma a Ford Mustang ihlette elektromos SUV. Nagyon sok render-kép született már a modellről, de most a Ford hivatalosan is közzétett pár fotót és egy videót melyben az első elektromos SUV-jüket promózzák.

A Ford új, Mustang modellje által inspirált, tisztán elektromos hajtású, nagy teljesítményű és több mint 480 kilométer hatótávolságú terepjárója várhatóan 2020-ban mutatkozik be és 2021-től lesz megvásárolható. Egyes pletykák a nevét is tudni vélik, amik szerint az újdonság Mach1 néven kerül be a kínálatba. A Ford 11 milliárd dollárt fektet be abba, hogy 2022-ig 40 tagúra növelje elektromos hajtású járműveinek globális kínálatát, amiben 16 tisztán elektromos hajtású modell szerepel majd.

A Ford alaposan elrejtette a modellt, így sok látványelemet nem látunk, és bővebb információkat sem tudunk erről a modellről. Az viszont biztos, hogy a Ford a Tesla Model Y ellen küldi hadba az újdonságot amiről egy revid filmet is kiadtak:

Regisztrálj a fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!