Akár 25-féle kombinációban is használható majd az Audi Q4 e-tron világítása

0

Érdekes módját választotta az Audi arra, hogy a Q4 e-tron tulajdonosai megkülönböztessék magukat nem csak a többi autóstól, de akár egy másik Q4 tulajtól is. Ennek pedig az első és a hátsó fényszórók testreszabása lesz a magyarázata.

Az idén márciusban bemutatott elektromos SUV nagy ígéreteket kapott a hatótávra, a teljesítményre és az élhetőségre is. A 82 kWh-s akkupakkal az első két ígéret teljesül is, kérdés, hogy a harmadik elvárásra valóban ez lesz a megfelelő válasz?

Az Audi dizájnfőnök, Marc Lichte elmondta, ez lesz az első olyan autó, aminek első és hátsó fényszóróinak kinézetét a jármű tulajdonosa szabhatja testre, akár 25-féle módon. Így szinte nulla az esélye, hogy két Audi Q4 ugyanúgy nézzen ki. Természetesen ez a LED technológiának köszönhető, aminek segítségével vélhetően elől a DLR néven is ismert nappali menetfény kinézetét lehet majd állítgatni, míg hátul a teljes világítás felületét.

Bazári? Vagy menő? Ezt mindenki döntse el maga!

Regisztrálj a fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. „e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/

Eriqo
Főállásban Informatikus kocka, de lelkében elkötelezett gamer, kütyü és immár e-autó rajongó!